I det fynske folks tjeneste

Run DMC: - Vi holder os hele tiden i form musikalsk

Hele verdens hiphop-pionerer føler sig i topform på Tinderbox.

00:25

Foto: Morten Albek Video: Reza Sahraei

Vi bliver taget imod i bagsceneområdet på Tinderbox af ingen ringere end Joseph 'Rev Run' Simmons, en af Run DMC's grundlæggere. Og det kræver en vis respekt.

Da hiphop-gruppen blev grundlagt i 1981, var hiphop på ingen måder stuerent. Ingen hiphop-grupper før dem havde opnået et guld- eller et platinalbum, men de gjorde det. Og de var den første hiphop-gruppe, der fik spillet en musikvideo på MTV.

Gruppen gik i opløsning i 2002, men har siden fundet sammen igen og turnerer nu rundt med de gamle hits. Og Joseph 'Rev Run' Simmons føler, at de får holdt sig i god form til stadig at kunne præstere.

- Man skal bare blive ved med at performe. Når jeg ikke er ude med Run DMC, er jeg ude med mine egne DJ-shows. Så jeg er stadig ude og præstere og holder mig i form på den måde.

Når nu gruppen er sammen igen, kunne inkarnerede fans måske håbe på nye numre fra gruppen, men det afviser Rev Run kategorisk og slår en stor streg under indholdet i aftenens show.

- Du kommer til at se udelukkende de store smash hits, som vi lavede. 'It's like that' og 'Walk this way'. Alle de gode hits!

Se interviewet med Joseph 'Rev Run' Simmons herunder.

02:17

Video: Morten Albek

Luk video

 

RUN-DMC - It's Tricky