Rungsted tog det første stik

I årets første DM-finale i Ishockey vandt nordsjællænderne fredag en dramatisk kamp i Hørsholm med 4-3 over Odense, der først kapitulerede i overtid.

-

I årets første DM-finale i Ishockey vandt nordsjællænderne fredag en dramatisk kamp i Hørsholm med 4-3 over Odense, der først kapitulerede i overtid. Efter en målløs og nervøst spillet første periode kom hjemmeholdet på tavlen med finaleseriens første mål seks minutter ind i anden periode.

Overraskelsen lurede
Dennis Olsson sendte et mere aggressivt Rungsted-hold i front, men Odenses Bent Christensen sørgede for udligningen fire minutter efter. Hovedparten af de 2300 tilskuere i Hørsholm fik dog armene i vejret igen, da Nicolas Monberg havde sidste stav på et vellykket powerplay. En fejl af Rungsteds Nikolaj Clausen midt på isen i starten af tredje periode lukkede Odense ind i kampen igen, og da gæsternes Dimitirij Lavrentiev bragte Odense foran i en fem-mod-tre situation, lurede den helt store overraskelse.

Sudden Death
Mads True fik dog udlignet til 3-3 i midten af tredje periode, og da ingen af holdene formåede at få de røde lygter til at lyse yderligere i den ordinære spilletid, måtte finalisterne ud i fem minutters såkaldt Sudden Death for at få afgjort den første, dramamættede slutkamp.

Her blev Stefan Elvenes matchvinder efter bare cirka 15 sekunders spil, da han fra en position bag målet fik sendt pucken i netmaskerne via benet på en Odense-spiller.