I det fynske folks tjeneste

Rygestop for de unge

Fyns Amt vil nu sætte fokus på de unge fynboers rygevaner. Det sker i uge 5 op til STOP-dagen, lørdag d. 6. februar med en række arrangementer på ni ungdomsuddannelser i Svendborg og Odense.

-

Fyns Amt vil nu sætte fokus på de unge fynboers rygevaner. Det sker i uge 5 op til STOP-dagen, lørdag d. 5. februar med en række arrangementer på ni ungdomsuddannelser i Svendborg og Odense.

Amtet vil gerne i dialog med de unge om deres rygevaner og dermed give en individuel vejledning og informere om mulighederne for hjælp til rygestop.

En landsdækkende undersøgelse af unge 16-20-åriges livsstil viser nemlig, at 35 % drengene og 39 % af pigerne, der ryger, ønsker at holde op.

For at komme i dialog med de unge bliver der gennemført en række rygestop-arrangementer på ni ungdomsuddannelser i Svendborg og Odense i uge 5.

De unge får mulighed for at teste sig selv og at få en snak med en af amtets rygestopinstruktører om rygning og rygevaner. 

På selve STOP-dagen den 5. februar får alle fynboer, unge som gamle et tilbud om gratis at få målt kulilten i blodet ved en række arrangementer på ni apoteker, to butikscentre samt på Odense Universitetshospital.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.