I det fynske folks tjeneste

Rygning forbudt udenfor

Det er slut med rygning udenfor på OUH.

Det er forbudt at ryge indendørs på OUH. Fra mandag den 6. juni bliver det også forbudt at ryge udendørs. Patienter, pårørende og personale skal nu bruge nye rygepavilloner, som er sat op til formålet.

Rygning bliver strengt forbudt udenfor OUH og Svendborg Sygehus. Det nye forbud kommer fremover til at gælde fra den 6. juni.  
 
Rygerne - og det gælder både patienter, pårørende og personale skal i stedet benytte et antal ny-opsatte ryge-pavilloner i Odense og i Svendborg. 
 
Pavillonerne bliver det eneste sted på de to sygehuse, hvor det er tilladt at ryge.
 
- Det gælder for alle, understreger administrerende sygehusdirektør Jane Kraglund.

Så håndværkere, leverandører og personale må nu finde sig i ikke at kunne ryge på deres grund.

Klager over røg

- Vi har hidtil haft en situation, hvor mange rygere har røget foran indgange, på altaner og på vores stier og veje. Det generer mange, og vi får mange klager over rygningen, siger Jane Kraglund.

Derfor er beslutningen om helt klar. Sidste smøgsug er ved at nå sin ende i Odense og Svendborg, som ønsker et sundt signal.

- Desuden sender rygning ved indgangene et forkert signal, når vi er et hospital, der både ønsker at forebygge sygdomme og at fremme en sund livsstil. Derfor har vi besluttet, at al rygning nu skal foregå i pavillonerne, forklarer sygehusdirektøren.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.