I det fynske folks tjeneste

S-gruppeformand: Carina C. er kompetent

Det fynske folketingsmedlem Carina Christensen har evnerne til at klare jobbet som ny familie- og forbrugerminister. Det mener Socialdemokraternes gruppeformand, fynboen Carsten Hansen.

Carsten Hansen mener, at Carina Christensen kan klare jobbet som minister.

Spekulationerne går i øjeblikket på, at Carina Christensen (Kons.) skal afløse partikollegaen Lars Barfoed som ny minister, og hun er flere politiske iagttageres favorit til at få jobbet, efter at Lars Barfoed onsdag aften gik af.

- Hun er hurtig og dygtig

Carsten Hansen mener, at Carina Christensen kunne blive en god minister. Han kender hende blandt andet fra den såkaldte "Fynbobandes" møder og fra det politiske arbejde på Christiansborg.
- Jeg tror, hun kan blive en yderst kompetent minister. Hun er hurtig og dygtig til at sætte sig ind i sit stof. Hvis det er Carina, man peger på, vil hun bestemt kunne bestride det, er min vurdering, siger han til TV2/FYN.

Han mener, at hun har pondus nok til at klare posten som familie- og forbrugerminister, selvom det på det sidste har været "øretævernes holdeplads".
- Hun kommer fra det private erhvervsliv, er vant til at træffe beslutninger, hun er hurtig, og det er jeg ikke i tvivl om, at hun vil kunne klare, men det er selvfølgelig noget af en uriapost at blive sat på, fortæller Carsten Hansen.

SFs Anne Baastrup, der er næstformand for Retsudvalget, vil ikke udpege en favorit til jobbet som minister. Men hun giver dog Carina Christensen ros med på vejen.
- Det er den stille, grundige og arbejdsomme kvinde, som konstant har blikket rettet mod det, hun er forpligtet til, siger Anne Baastrup til TV2/FYN.