I det fynske folks tjeneste

S: Problemer i Vollsmose kan ikke kun løses med nyt navn

00:55

Venstre foreslår at ændre navnet på Vollsmose. Et navneskift løser ikke problemerne alene, mener Socialdemokratiet i Odense.

Venstre foreslog søndag flere ændringer i Vollsmose, blandt andet at Vollsmose skal have et nyt navn, og at der skal være flere ejerlejligheder i Odense-bydelen. 

Læs også Nyt navn til Vollsmose hilses velkommen: - En rigtig god idé

Forslagene bliver godt modtaget hos Socialdemokratiet, der dog understreger, at det ikke løser problemerne ved udelukkende at ændre navnet.

- Nu skal vi sætte os sammen politisk og få lagt nogle gode planer for, hvad der skal ske i Vollsmose, siger Tim Vermund, der er politisk ordfører for Socialdemokratiet i Odense.

- Vi skal have fokus på, hvad vi vil bygge op og ikke kun, hvad vi vil rive ned, forklarer han.

S: Solide planer er i gang

Navneændringen kan være en god idé, hvis det sker sammen med en række andre initiativer. Han mener blandt andet, at Vollsmose i langt højere grad skal integreres som en del af Odense.

- Der ligger nogle gode, solide planer for, hvad der skal ske med Vollsmose. Jeg synes, tingene går i den rigtige retning. Vi får åbnet området op og får unge mennesker derude i uddannelse, siger Tim Vermund.

Et af Venstres forslag går på, at Vollsmose skal have et nyt navn, fordi ordet Vollsmose - ifølge Venstre - bliver associeret for meget med blandt andet kriminalitet.

Et andet element i Venstres fremsatte forslag går på at rive boligblokke i Bøge- og Egeparken ned for at bygge rækkehuse og mindre boliger i stedet. Derved kan man ændre beboersammensætningen.

Et nyt navn til Vollsmose skal findes i en konkurrence.

 

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.