Så mange fund og sigtelser blev gjort under politiets visitationszone

Fyns Politi ophævede i dag visitationszonen i Vollsmose og Korsløkke i Odense, hvor de på to uger har foretaget 146 visitationer.

I alt 146 visitationer blev i løbet af to uger foretaget i Vollsmose og Korsløkke i Odense.

Den 11. september oprettede Fyns Politi en visitationszone, som varede indtil onsdag middag. Af de 146 visitationer, som blev foretaget, har 16 ført til sigtelser. 

Blandt andet fem sigtelser for overtrædelse af euforiserende stoffer, en for at være i besiddelse af en kniv på et offentligt tilgængeligt sted, og tre for kørsel uden førerret. 

Derudover har politiet i visitationszonen også fundet et baseballbat, to peberspray og en foldekniv. 

Oprettet efter skudepisode

Visitationszonen blev oprettet i forlængelse af skudepisoden om aftenen tirsdag 10. september. Anmeldelsen lød på, at der var blevet skudt i krydset ved Vollsmose Allé og Åsumvej i Odense.

I forbindelse med efterforskningen blev syv mænd anholdt og sigtet for overtrædelse af straffelovens paragraf 245, som omhandler angreb på et legeme af særlig rå og brutal karakter. I daglig tale kaldes det ofte grov vold.

- Vi har i den forløbne periode ikke haft nogen hændelser, der giver anledning til at forlænge visitationszonen. Det er derfor vores vurdering, at trygheden umiddelbart er genskabt. Der skal dog ikke herske tvivl om, at vi fortsat holder et knivskarpt øje med striden mellem de to grupperinger i området, siger vicepolitiinspektør Jesper Pedersen fra Fyns Politi i en pressemeddelelse fra politiet.

De 16 sigtelser

 

Oversigt

    Oversigt