I det fynske folks tjeneste

Sådan glemmer du aldrig din Volbeat-koncert

03:02

De fleste har mobilen op, når de er til koncert, så de kan forevige minderne, men der er også andre ekstreme metoder, der kan gøre en koncert uforglemmelig.

Volbeat skal lukke den Røde Scene en time efter midnat fredag , men allerede nu, 10 timer før koncerten, står der flere hardcore Volbeat-fans klar ved scenekanten.

Det er ikke første gang, at det danske band gæster Tinderbox. Volbeats koncert i Tusindårsskoven sidste år var den største enkeltkoncert for et dansk band nogensinde og deres eneste koncert i Europa.

Stefan og Susan er så store Volbeat-fans, at de nærmest følger Volbeat rundt  i verden for ikke at gå glip af nogle af deres koncerter:

- Vi har været til 18 koncerter i alt. Vi rejser, så meget, vi kan, fortæller Stefan.

Til den seneste koncert i Holland, fik Susan en souvenir med hjem. Forsangeren gav hende en autograf på armen, som blev skrevet med tucsh, men den ville hun helst ikke af med.

- Så fik jeg den tatoveret i Berlin. Jeg elsker Volbeat, det er det bedste band i verden, fortæller Susan, der stolt viser sin tatoverede arm frem til TV 2/Fyn. 
Da danske Volbeat så dagens lys i 2001, indvarslede de en ny æra for hårdtslående metalmusik. Folkelig metal,  har GAFFAs anmelder kaldt dem. 

Flere af de hardcore Volbeat-fans var igang med at blive tatoveret på Tinderboxpladsen lige ved scenen. Se klippet ovenfor for at finde ud af, hvad de skulle have på armen. 

I videoklippet herunder kan du møde nogle af de andre vilde Volbeatfans, der også har permanente Volbeat-minder på kroppen. 

01:20 Luk video
br>

Andre er rejst langvejs fra for at se Volbeat. En af dem er Jessie fra byen Buffalo i USA. Hun har set Volbeats koncerter over 30 gange. 

- Jeg elsker dem bare, og at se dem som hovednavne i Europa er fedt, for i Amerika er de ikke hovednavne endnu, siger Jessie. 

Se hele interviewet med Volbeats kæmpefan nedenfor. 

 

02:59 Luk video

 

Ved du noget? Så send os et tip