Sådan laver du Danmarks bedste frikadelle

"Gefühl" og dijonsennep gjorde forskellen, da Danmarks bedste frikadelle blev kåret i Lohals på Langeland.

Højdepunktet på frikadellefestivalen i Lohals på Langeland torsdag var kåringen af Danmarks bedste frikadelle. Gevinsten, en hel pattegris, gik til Kasper Møller og Mads Jørgensen, som er kommet fra København for at deltage i konkurrencen.

- Den blev lavet meget på "gefühl", men hemmeligheden denne gang var dijonsennep. Der røg lige lidt dijonsennep i for at give det sidste nips og så masser af smør, forklarer de.

De tilstår, at de har hentet inspiration fra mange sider:

- Vi har spurgt vores bestemødre og mødre og alle, vi kender, og så har vi mikset det hele sammen til det, der skulle blive den bedste frikadelle. Det er fantastisk.

De to danmarksmestre, der bor i bekendtes sommerhus på Langeland, har tænkt sig at dele deres præmie på en pattegris med de lokale:

- Den skal spises sammen med resten af Lohals. Vi skal have et festmåltid sammen med hele Lohals.

Opskriften på Danmarks bedste frikadelle

 

 

 

Oversigt

    Oversigt