I det fynske folks tjeneste

Sådan arbejder en tricktyv

01:47
04:18
01:03

1 af 4

To bulgarer har tilstået at stå bag et udspekuleret trick med at franarre ekspedienter i supermarkeder penge ved at veksle større pengebeløb. Overvågningskameraet fangede svindlen i Langeskov.

De to bulgarer franarrede i onsdags ekspedienten i Rema 1000 i Langeskovcenteret 3000 kroner. Tricket går ud på, at "kunden" køber en mindre vare, og når han kommer frem til kassen vil han gerne lige have vekslet et større beløb i hundredkronesedler til større sedler.

- Der kommer en udenlandsk mand ind og køber et franskbrød til 17 kroner. Han hiver en stak hundredkronesedler frem og spørger i kassen om han kan veksle. Han hiver flere og flere sedler frem og siger, at han har 5000 kroner. Da de bliver talt efter i kassen mangler der én, og så beder tyven om sedlerne igen, og mens han ligger en krøllet seddel oven på lægger han en stak i sin bukselomme. Kasseekspedienten opdager kun, at han har fået en ekstra hundredkroneseddel, men ikke at der er taget fra i bunden, fortæller Ole Benthien, der er købmand hos Rema 1000 i Langeskov.

Søndag forsøgte de to tyve at gentage tricket i Otterup, men de to mænd blev spottet ud i køen, da de opførte sig mistænkeligt.

Politiet blev tilkaldt og begge mænd blev anholdt.

Varetægtsfængslet

I et grundlovsforhør tirsdag eftermiddag blev de to mænd varetægtsfængslet i fire uger.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.