I det fynske folks tjeneste

Sælg indkørslen til parkering

Der er penge at hente, hvis man kan undvære et stykke af grunden

Står et hjørne af haven ubenyttet hen? Eller kan et stykke af indkørslen egentlig undværes? Så er der nu mulighed for at sælge de overflødige arealer til offentlig parkering.

Det er firmaet Euro Park A/S, der står bag det specielle tilbud. Virksomheden ejer arealer med parkeringsmuligheder blandt andet i Odense, og de fleste kender nok fortrinsvis firmaet for at indkasserere bøder, når man har ikke har fået betalt parkeringsbilletten. 
Nu søger Euro Park efter nye arealer. Så skulle man stille et stykke af sin grund til rådighed, vil man til gengæld blive tilbudt en ekstra månedlig indtægt.

Betalingsparkering er efterhånden indført i de fleste større byer, men det kniber med at finde nye offentlige pladser til formålet. Derfor håber Euro Park, at et godt tilbud vil får private boligejere til at bidrage med en stump asfalt foran hoveddøren. Buddene på parkeringsgrund afhænger af, hvor man bor. De højeste takster gives i centrum og falder så gradvist ud af byen. Ifølge Euro Park har flere boligejere lige uden for Odense allerede sagt ja til tilbuddet.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.