I det fynske folks tjeneste

Sæsonens første nederlag til OB

Ikke engang en koldstart i form af en indkasseret scoring efter 17 sekunder kunne ryste Silkeborg, der fortjent sejrede 3-1 over guldbejlerne fra OB.

Silkeborg fortsætter med at charmere i SAS-ligaen. 4-0 over FC Midtjylland og 1-1 i Parken mod FC København, blev mandag aften fulgt op af en forrygende 3-1-sejr over OB's mesterskabskandidater, og oprykkerne dribler dermed op på en lun midterplacering i tabellen.

Peter Utaka skulle ellers blot bruge 17 sekunder på at sparke gæsterne i front, men Silkeborg satte sig lynhurtigt på opgøret med en besnærende boldomgang, der føg hen over græsset på Silkeborg Stadion i kvikke kombinationer.

Esteren Kaimar Saag fik fortjent kvitteret i slutningen af første halvleg, da han elegant viftede de to landsholdsspillere Johan Absalonsen og Chris Sørensen væk, inden han skruede bolden i nettet. Og i anden omgang hamrede banens bedste spiller, Jesper Bech, to solide søm i OB's kiste med et par flotte mål.

En tydeligt frustreret OB-træner, Lars Olsen, satsede i anden halvleg på at mindst det ene point med tre offensive indskiftninger, men satsningen bar ikke frugt, og 4371 tilskuere kunne taktfast klappe hjemmeholdet hjem.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.