Samsø eller Odense - Guns N' Roses i geografi-bommert

Skal man tro rockbandet Guns N' Roses' Facebook-side, kommer de forbi Dyrskuepladsen i Onsbjerg på Samsø til juni og ikke Dyrskuepladsen i Odense.

Kommer Guns N' Roses slet ikke til Odense, men til Samsø?

Ifølge en begivenhed på rockbandets officielle Facebook-side er koncerten på Dyrskuepladsen den 6. juni 2018 nemlig ikke på Dyrskuepladsen i Odense, men på Dyrskuepladsen i den lille by Onsbjerg på Samsø.

Og vel er der ikke bogstavmæssigt langt fra Onsbjerg til Odense, men Dyrskuepladsen i den idylliske lille by, der i dag ikke bliver brugt til andet end lokale fodboldkampe, kan på ingen måde rumme et arrangement af den størrelse.

Onsbjerg har godt 225 indbyggere, så selv om en koncert med Guns N' Roses utvivlsomt ville være et absolut højdepunkt i byens historie - og skabe gode salg for den lokale grill og minigolfbane med det mundrette navn 'Dæj Glovi' - så kan de fynske Guns N' Roses-fans ånde lettet op. 

På Guns N' Roses' Facebook-side står der, at bandet spiller på Dyrskuepladsen i Onsbjerg på Samsø - ikke i Odense.
På Guns N' Roses' Facebook-side står der, at bandet spiller på Dyrskuepladsen i Onsbjerg på Samsø - ikke i Odense.
Foto: Guns N' Roses' facebook-side

Det er nemlig på Dyrskuepladsen i Odense, at Axl, Slash og resten af Guns N' Roses kommer til at levere et stort show til sommer.

30.000 billetter solgt på to timer

Og stort det bliver det ifølge koncertens arrangører, Culture-Club og JVB Live.

Alle koncertens 40.000 billetter blev sat til salg klokken 10 torsdag formiddag, og allerede til middag var der solgt 30.000. 

- Vi har kun 10.000 billetter tilbage af de 40.000, der blev sat til salg. Men jeg er overbevist om, at de nok skal blive solgt, siger Hans Thomsen, direktør i Culture-Club og JVB Live.

Han føler sig overbevist om, at koncerten med Guns N' Roses kommer til at slå den hidtidige rekord for en koncert i Odense, der i sommer blev sat af Volbeat med omkring 35.000 tilskuere.

- Jeg er sikker på, at koncerten bliver udsolgt. De sidste billetter vil formentlig stille og roligt blive solgt frem mod koncertstart, siger Hans Thomsen.

Koncerten med Guns N' Roses, der er en del af deres verdensomspændende Not In This Lifetime Tour, er den 6. juni på Dyrskuepladsen - i Odense. 

Oversigt

    Oversigt