Sanne Schroll

-

-


Navn: Sanne SchrollParti: Socialistisk FolkepartiBopæl: Njalsvej 240, 5210 Odense NVOpstillingskreds:Odense Syd 3. KredsTillidsposter: Kandidat ved EU-parlamentsvalget 2004Antal stemmer FV2001:Kontakt: ssch01@samnet.sdu.dkPersonlig hjemmeside:


 

Video

Sanne Schrolls videopræsentation

Derfor skal vælgerne stemme på mig:
Man skal stemme på mig og SF, hvis man ønsker en politik med både hjerte og fornuft! SF ønsker at skabe et samfund hvor alle har lige muligheder. Vi vi kæmpe for at få et samfund, hvor der er plads til alle og ikke mindst brug for alle!

Hvad er dine fynske mærkesager?
Fyn skal på dagsordenen! Vi er den lille ø i midten og der er nogen gange en tendens til at vi bliver glemt! Det vil jeg gerne være med til at sikre at Fyn ikke bliver i fremtiden!
Jeg bor og studerer på fyn og er derfor en del af øens liv. Jeg vil derfor være opmærksom på hvilke ting der rør sig på Fyn og bringe dem op og forsøge at løse dem, så vidt det er muligt!

Hvordan får vi skabt flere arbejdspladser på Fyn?
Vi skal satse på at få mere samarbejde mellem universitetet og erhvervslivet. Mange der bliver uddannet på SDU flytter fra Fyn efter endt uddannelse, det skal der laves om på.
Derudover er det naturligvis vigtigt at vi sørger for at udkandtsområderne ikke bliver glemt. Her tænker jeg f.eks. på sydfyn og Langeland.

Hvordan bliver integrationen af indvandrere/flygtninge bedre på Fyn?
Integration handler om at blive en del af det danske samfund. Det er derfor utrolig vigtigt at de unge føler at der er brug for dem. De skal have uddannelse og arbejde!
Derudover er det naturligvis vigtigt at kunne sproget. Ikke kun for de unge men for alle - unge som gamle!

Er der plads til flere svinefarme på Fyn eller skal antallet reduceres?
Antallet af svin skal helt klart reduceres! Især på Fyn, da det er her en stor del af de danske svin befinder sig.

Hvilke konsekvenser får kommunalreformen for Fyn?
Jeg mener at antallet af regioner er for få. Fyn bliver en alt for lille del af en stor region Syd og det bliver derfor svært at få sat de fynske mærkesager på dagsordenen. Desuden risikerer vi at mange fynske arbejdspladser inden for det offentlige vil flytte til Jylland, hvis region Syd bliver en realitet.

Oversigt

    Oversigt