Sarkastisk OB-træner vil ikke kommentere dommerfejl

OB blev i slutfasen snydt af Rasmus Würtz og dommeren, da AaB vandt 3-2 i Odense.

OB tabte lørdag aften med 2-3 hjemme til i AaB i Superligaen efter en hektisk affære, hvor der i løbet af hele kampen var flere tvivlsomme dommerkendelser.

Den tydeligste kom dog lige til sidst, da Rasmus Würtz åbenlyst brugte hånden til at afværge en OB-scoring til 3-3.

Hjemmeholdets træner, Troels Bech, var efter kampen i det sarkastiske hjørne, da han skulle kommentere på dommer Dennis Mogensens præstation.

- I klubben kan vi godt lide at bruge citater fra Richard Møller Nielsen. Vi kommenterer ikke på dommeren og i særdeleshed ikke ham her.

- I de situationer kan vi ikke gøre mere, end at straffesparket skal tilkendes os. Men vi kan udnytte vores chancer og forsvare bedre over længere tid, siger Troels Bech.

OB har nu tabt tre kampe i træk og har med fire runder tilbage stadig ikke sluppet bunden. Fynboerne har 34 point. Det er fem mere end AGF, der ligger under nedrykningsstregen.

- I princippet er det ikke rigtigt interessant at holde øje med bund og top, når vi nu skal spille mod den næste modstander, som hedder AGF. Vi spiller ikke kampen anderledes. Vi spiller den for at vinde.

- Vi kigger fremad og kender ikke de kommende resultater. Men vi er helt med på, at vi skal kigge på, hvad der sker, siger Troels Bech.

Oversigt

    Oversigt