I det fynske folks tjeneste

Saybia skriver rockhistorie

Nyborg-bandet Saybia har skrevet dansk rockhistorie. Deres debutalbum \"The Second You Sleep\" er helt usædvanligt strøget direkte ind som nummer 1 på ugens albumliste. Det flotte salg  af debutalbummet er bemærkelsesværdigt, fordi det sker helt uden tv-annoncering.

-

Nyborg-bandet Saybia har skrevet dansk rockhistorie. Deres debutalbum \"The Second You Sleep\" er helt usædvanligt strøget direkte ind som nummer 1 på ugens albumliste.


Saybia sprænger alle rammer med deres debutalbum. Normalt er pladesalget i januar meget lavt, men \"The Second You Sleep\" har i løbet af årets første måned solgt bedre end nr. 2 og 3 på listen, som er Anastacia og Kim Larsen.


Salg uden tv-reklamer
Det flotte salg  af debutalbummet er bemærkelsesværdigt, fordi det sker helt uden tv-annoncering, hvilket ellers bliver betragtet som en betingelse for salg i musikbranchen i dag.


Det er aldrig sket tidligere, at en debutalbum efter bare en uge i salg er strøget direkte ind som nummer 1 på den danske albumliste.


Saybia bader sig i forvejen i succes. Nyborg-bandet har blandt andet modtaget flere priser og nomineringer og til marts starter bandet en lang Danmarksturne.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.