Schall Holberg ville have valg før ferien

Det fynske medlem af Folketinget og forhenværende minister, Britta Schall Holberg (V), er træt af DF's værdipolitiske dagsorden. Hun har fået nok - og ville gerne have haft et valg før sommerferien.

Det skriver Fyens Stiftstidende.
- Det har generet mig i de 10 år, vi har arbejdet sammen med DF, at det var dem, der dikterede værdidebatten. For vi kommer ned på for lavt et niveau, vi nivellerer os selv. Også i udlandets øjne, siger Britta Schall Holberg til avisen.

- DF må have alle de synspunkter, det vil. Men vores problem i Venstre bliver, at vi bliver fedtet mere og mere ind, fordi DF har haft så meget at sige. Se bare, hvordan Søren Pind har talt i sagen om professor Marlene Wind, siger hun. 

Det er særligt Pia Kjærsgaards kronik i Politiken, hvor hun trak "nazi-kortet" over for Tysklands ambassadør i Danmark, der blev dråben. Og det kunne være undgået, hvis Lars Løkke havde udskrevet valg.
- Jeg havde sådan håbet, at vi havde fået det valg, så vi kunne tale om hele pakken. Og ikke som nu, hvor den pakkes ud i enkeltdele, siger hun.

Oversigt

    Oversigt