Se det første klip: Casper og Frank springer ud som bilbyggere

En stor del af Casper Christensen og Frank Hvams nye film Dan Dream er optaget på Fyn. Nu kan du se det første klip fra komikerduoens kommende 1980'er-folkekomedie.

Casper Christensen og Frank Hvam giver den som bilbyggere i deres nye komedie, Dan Dream.

Takket være den regionale filmfond FilmFyn er en stor del af douens komedie optaget i og omkring Tommerup og Brylle på Fyn. Filmen handler om de første danske forsøg på at bygge noget, der i 1980'erne nærmest var eksotisk - nemlig en elbil.

Men til præsentationen af elbilen 'Hope Whisper' i Forum kørte testkøreren direkte ind i en væg, og siden blev der stille om det ellers ganske fremsynede projekt. 

Hele den proces har været inspiration for Casper Christensen og Frank Hvam i tilblivelsen af Dan Dream. Filmen følger en lille gruppe excentriske pionerer, der sammen sætter sig for at gøre det umulige og skabe verdenshistorie.

Herunder kan du se de aller første billeder fra filmen, der får biografpremiere den 30. marts.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Indspillet på Fyn

Tilbage i september brugte de to Klovn-stjerner flere uger på at optage en del af filmens scener på vejene ved Tommerup og Brylle.

De havde en rigtig god oplevelse og havde kun ros til den modtagelse, de fik på Fyn.

- Det har været fuldstændig fantastisk. Jeg har virkelig nydt at være her på Fyn. Jeg er jo født i Kerteminde og boede de tre første  år i Munkebo, så jeg har jo haft familie og er kommet her gennem årene, men jeg må sige, at det har været fedt at være her i et langt stræk, sagde Casper Christensen dengang til TV 2/FYN. 

Han fortalte, at både han selv og resten af teamet bag filmen fik en flot modtagelse af fynboerne.

- Folk har været utroligt søde og meget nysgerrige på den gode måde. Der bliver ikke lavet så mange film her som i København. Det betyder, at folk er mere imødekommende og søde, og vi får lov til flere ting, så for os har det været en drøm at skyde her, sagde Casper Christensen.

FilmFyn kan tage æren for, at Casper Christensen og Franks Hvams nye spillefilm, Dan Dream, blev optaget på Fyn. Vi var med på filmsettet i Brylle for at møde de to mænd.

 

Oversigt

    Oversigt