I det fynske folks tjeneste

Se med live: 6.700 efterskoleelever opfører kæmpe show

Efterskoleelever fra 61 forskellige skoler fremviser lørdag deres show. Se showet dirkete på TV 2/FYN fra klokken i dag.

Det er kun lidt over en uge siden mange tusinde efterskolelever gennemvædet af tårer stod og omfavnede hinanden og sagde farvel efter et efterskoleophold.

Ved DGI Landsstævne i Aalborg får de nu lov at optræde sammen nogle sidste gange, Men denne gang bliver det en opvisning, der i den grad kræver, de holder tungen lige i munden. De er nemlig ikke færre end 6.700 elever, der på samme tid skal deltage i ét kæmpe show. 

Læs også Endelig tørt tøj: Så hopper fynske gymnaster i vandet

Og det er noget af en opgave at koordinere et show med 6.700 efterskoleelever. Projektleder Lars Bak Larsen har brugt to år på at koordinere programmet, hvor elever fra 61 efterskoler skal blive enige om at få alting til at spille.

For at understrege, at årets landsstævne finder sted i Aalborg, vil showet indeholde ét særligt kendetegn. 

- Vi har integreret nogle mågelyde i vores show, som er ret kendetegnende for Aalborg, så vi har ladet os inspirere os en lille smule af det, Aalborg kan, og det, Aalborg består af, så man kan se, det er en del af showet, siger Lars Bak Larsen.

Showet skal vises i alt tre gange under DGI landstævnet i Aalborg. Første gang var fredag aften, og nu venter to opvisninger lørdag. Det første kan du se live på TV 2/FYN, hvor vi klokken 16.00 blænder op for live-showet. 

Showet varer en time og 30 minutter. Det tredje og sidste show finder sted lørdag aften klokken 20.00.

Læs også Selvkørende bus: Tobias tog en tur uden chauffør