Se toget, der torpederede bil

Toget, der fredag aften kørte ind i en bil ved Fruens Bøge Station, har fået flere skader.

- Det ser ud som om, at der har været smæk på alligevel, siger lokomotivfører Brian Kristensen, mens han nærmer sig et tog, der holder stille på Odense Banegård.

Brian Kristensen havde ellers sagt til TV 2/FYNs reporter, at det tog, der fredag aften torpederede en bil nær Fruens Bøge Station i Odense, ikke var så hårdt medtaget.

- Der sidder normalt et stort glasfiberskørte, som dækker det hele ind, men det er så forsvundet nu, siger han og peger på forenden af toget.

Ligeledes er den massive jernstang, der holder den 'kobling', som bliver brugt, når flere tog skal kobles sammen, blevet bøjet.

- Så der har været tryk på, når det sker, siger Brian Kristensen.

Politiet anslår, at toget havde en hastighed omkring 80 km/t, da det ramte bilen. På grund af togets skrå front blev bilen skuppet op over toget, og her eksploderede bilens benzintank. Bilen landte omkring 25 meter fra det sted, kollisionen skete. Ingen personer kom til skade ved ulykken.

Men Fyns Politi har en begrundet mistanke om, at den 49-årige mand, der kom til at køre sin bil ud på togskinnerne, var beruset. Derfor er der taget en blodprøve, der nu er sendt til analyse.

Det var ikke Brian Kristensen, der kørte toget fredag aften.

Oversigt

    Oversigt