Se video: Rørende tale fra en mor

Team Rynkeby donerede i dag det hidtil største beløb til Børnecancerfonden. Og det var en meget rørt Team Rynkeby-rytter Jeanette Gervig Helbo-Themsen, hvis søn selv har haft kræft, der på vegne af Team Rynkeby overrakte over 32 millioner kroner til Bubber, der er ambassadør for Børnecancerfonden. [size=2] [/size]

Det har været en tur i helvede og tilbage igen for familien, da Anton blev ramt af kræft.

- Indtil for to år siden var vi en ganske almindelig familie med villa, vovse og Ford Mondeo. Vores største bekymringer gik på, hvor lang tid vi skulle være på ferie.

Men så kom beskeden om, at Anton - der dengang var tre år - havde kræft. Han var igennem kemo, andre hårde behandlinger og et tilbagefald sidste år.

Men i dag har 5-årige Anton det godt.

- Han er nyrepatient - og skal på et tidspunkt have en ny nyre, men det er en lille pris at betale for livet, synes vi, fortæller hun.

- Jeg har mødt en masse skønne børn på min vej. Desværre er nogle af dem her ikke mere. De er ikke glemt - men har været med mig hele vejen til Paris. Intet har været for hårdt, for de har skubbet mig hele vejen sammen med de gæve ryttere fra Team Rynkeby.

- Det er derfor, jeg er her i dag. Det er for at give tilbage og for at sige tak.

Oversigt

    Oversigt