I det fynske folks tjeneste

Seje fodboldpiger

02:03

Onsdag eftermiddag blev der spillet finaler i skoleidrættens superliga ved et stævne i Horsens. Flere fynske efterskolehold var med i både håndbold og fodbold. En af finalerne i fodbold var et rent fynsk opgør.

Oure Idrætsefterskole mødte Hjemly Idrætsefterskole, og alle kammeraterne var taget med til Horsens for at bakke om om deres hold.

- Jeg er så glad for, at de gider gøre det, og det gør jo bare, at dagen bliver endnu bedre, siger Josephine Skriver Karlsen fra Oure Idrætsefterskole til TV2/Fyn.

Fra efterårets start deltog 23 hold i skoleligaen. For de to fynske hold var det første gang i finalen, så det var en flok glade piger, der løb på banen på AC Horsens normale hjemmebane.

Første halvleg endte uden scoringer, men to minutter inde i anden halvleg blev det 1-0 til Oure ved Stine Rank. Få minutter senere igen Stine Rank til 2-0. Og inden der var gået ti minutter af halvlegen, kunne Simone Keller lukke kampen med sit mål til kampens resultat, 3-0 til Oure.

- Jeg er rigtig, rigtig glad. Vi har lige vundet, så det er fedt, storgrinede Oures anfører, Anja Carstensen efter kampen.

Oures drengefodboldhold var også i finalen, og tabte med 4-0 til Randers. Hjemlys håndboldpiger tabte deres finale med 35 - 14.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.