Seksuelt overgreb under MC-Festival

En 17-årig kvinde blev fredag udsat for et groft seksuelt overfald under MC-træf i Tusindårsskoven i Odense.

Fyns Politi modtog fredag klokken 23.10 anmeldelse om, at en 17-årig kvinde fra Østfyn var fundet bevidstløs i noget krat ved en grusvej i Tusindårsskoven. Hun blev fundet med benklæderne delvist taget af.

Kvinden blev af vidner bragt til et madtelt tæt ved. Hun kom hurtigt til bevidsthed og hun blev i ambulance kørt Center for Voldtægtsofre ved OUH.

Overfaldet af to mænd

Kvinden var medhjælp i et madtelt på festpladsen under Fyns MC Festival.

Den 17-årige kvinde har forklaret politiet, at hun efter et toiletbesøg gik i retning mod sydøst på grusvejen. Efter få meter at hun ikke gik mange meter, inden hun bag fra blev antastet af antagelig 2 mænd.

Hun blev skubbet og kastet ind i noget krat ved grusvejen og fik en tøjgenstand puttet i munden, så hun ikke kunne skrige op. Og der forbrød den ene mand sig seksuelt imod hende, mens den anden holdt hende fast.

Havde hæs stemme

Kvinde har forklaret at de to gerningsmænd ikke var lige høje og at de talte dansk. Den ene forekom at have en hæs stemme, og mindst én af gerningsmændene bar antagelig en læderjakke eller vest.

På grund af mørke har hun svært ved at at beskrive mere, oplyser vicepolitikommissær Carsten Mogensen fra Fyns Politis afdeling for Personfarlig Kriminalitet.

Oversigt

    Oversigt