Selvbetjening på Biblioteket i Ullerslev

Ullerslev Bibliotek har været igennem en større ombygning, og fra 3. december bliver der åbnet for selvbetjening.

Det betyder, at borgerne nu kan gå på biblioteket udenfor almindelig åbningstid - ligesom de har kunnet i Ørbæk siden maj sidste år.

Biblioteket har fået et lyst og moderne look, og som prikken over i?et vil det fra 3. december være muligt at bruge bibliotekets rum samt at låne og aflevere bøger udenfor normal åbningstid.

Det betyder, at du kan gå på biblioteket hver eneste dag året rundt fra klokken syv om morgenen til klokken 23 om aftenen (undtagen nytårsaftensdag).

Alt, hvad der kræves, er et sygesikringskort og - hvis du skal låne noget med hjem - at du er oprettet som låner.

For at blive oprettet som låner, skal man komme i den betjente åbningstid. Erfaringerne med det selvbetjente bibliotek i Ørbæk har været positive, og en optælling foretaget sidste år viser, at det især er to grupper, der benytter sig af den udvidede åbningstid, nemlig de yngre mellem syv og 16 år og personer over 65 år.

Sådan fungerer det selvbetjente bibliotek

Det selvbetjente bibliotek betyder, at du kan benytte dit bibliotek både i og uden for den bemandede åbningstid.

I den bemandede åbningstid er der personale til stede. Du får adgang til det selvbetjente bibliotek ved at sætte dit sundhedskort eller lånerkort i kortlæseren ved døren, døren åbnes automatisk, og du kan nu gå ind.

Biblioteket lukker klokken 23. Hvis du ikke forlader biblioteket, når det lukker, udløser det alarmen. Der vil være talevarsling før lukketid.

Ullerslev Biblioteks nye åbningstider:

Mandag og torsdag: kl. 10-13 og 15-18

Tirsdag og onsdag: kl. 10-13 og 15-17

Lørdag: kl. 10-13

Åbningstider for det selvbetjente bibliotek i Ullerslev:

Alle dage: kl. 7-23. Lukket 31. december.

Oversigt

    Oversigt