Selvransagelse hos S på Nordfyn

Socialdemokraterne på Nordfyn erkender nu at partiet ikke håndterede konstituteringen heldigt. Partiet beklager de frustrationer konstitueringen har givet anledning til.

To nyvalgte medlemmer af den socialdemokratiske gruppe på Nordfyn har forladt byrådsgruppen i protest mod spidskandidat Jørgen Simonsens konstituteringsaftale med de borgerlige partier, og det har givet anledning til selvransagelse hos partiet.

- Vi synes fortsat det er den bedste aftale vi kunne opnå, men vi må også erkende, at vi selv har været årsag til nogle af de frustrationer det har givet og det beklager vi selvfølgelig meget, skriver den kommende borgmester i en pressemeddelelse.

På et møde har partiets kandiater og bestyrelse drøftet og bearbejdet hele forløbet for at lære af de fejl, der blev begået.

- Vi har ikke informeret nok og begået fodfejl. Det var en fejl at vi lovede Venstre en ekstra formandspost uden at snakke med gruppen. Det skulle vi ikke have gjort, siger Jørgen Simonsen.

Efter mødet står det klart, at partiet står fast ved aftalen med De Konservative og Venstre, og socialdemokraterne nu vil lægge en ny strategi for de kommende arbejde i kommunalbestyrelsen.

Oversigt

    Oversigt