Send SMS?ere fra computeren

To fynske iværksættere er godt på vej til et globalt gennembrud med deres computerprogram, der kan fjernstyre sms?ere fra en mobiltelefon.

De store smartphones, der er er ligeså meget computer som mobiltelefon, er snart hvermandseje. Men trods den store udbredelse, så er de ikke lige smarte på alle områder.

- Jeg er glad for min smartphone, men det er blevet meget mere besværligt at skrive og sende sms?ere, siger programmøren Elias Naur

Derfor satte han sig ned i sin sommerferie, og udviklede et lille computerprogram, som kan fjernstyre mobiltelefonens sms-program.

Ved hjælpe af en app kan man både modtage og sende sms?ere over computeren, og samtidig holde styr på sine kontaktpersoner.

Programmet var i første omgang bare tænkt som en hjælp til ham selv, men da han viste det til sin ven, Martin Willer Tychsen, opstod en forretningside.

- Jeg viste med det samme, at dette program ville andre også kunne få glæde af, siger Martin Willer Tychsen.

Derefter brugte de to iværksættere et par uger i sommerferien på at finpudse programmet "browsertexting", og så blev det lagt ud på Android Marked.

- Der gik ikke mange dage, så blev vi omtalt i amerikanske medier, og i dag bliver der sendt en sms med browsertexting hver tiende sekund, fortæller Martin Willer Tychsen.

De to iværksættere har nu udviklet en betalingsløsning til deres program, og selvom brugerne fortsat kan bruge en gratis prøveversion, og programmet ikke er blevet markedsført, er pengene begyndt at trille ind til de to fynske iværksættere.

- Jeg tror, at potentialet er rigtigt stort for dette program, siger Elias Naur.

De to udviklere har til huse i Helge Munks iværksætterhus, og han tror også på at der er forretningsmuligheder i Browsertexting.

- Det er relativt billigt at anskaffe, og det betyder at folk bare køber det. Hvis det kommer ud over hele verden er det et utal af licenser, der kan sælges, siger it-manden Helge Munk

Prøv browsertexting her

Oversigt

    Oversigt