Sensationerne udeblev: Middelfart og Otterup ude af pokalen

Både Middelfart og Otterup mødte deres overmænd, da de fynske hold onsdag mødte modstandere fra Superligaen i pokalturneringen.

Det blev ikke til de sensationer, som de havde håbet på i Otterup og Middelfart onsdag eftermiddag.

I tredje runde af pokalturneringen mødte Otterup fra Albaniserien Randers FC, mens 2. divisionsholdet Middelfart Boldklub tog imod AaB. Men for begge fynske hold blev superligamodstanden for meget, og de indkasserede hver et nederlag på 0-2.

Lige kamp i Middelfart

I Middelfart kom hjemmeholdet ellers godt fra start og spillede i begyndelsen af første halvleg lige op med gæsterne fra AaB, som stillede med flere af deres store profiler, blandt andre Jores Okore og Frederik Børsting.

Men efter 26 minutters spil måtte fynboerne alligevel se til, mens Frederik Børsting gjorde det til 1-0 til nordjyderne. Samme Børsting kunne efter 56 minutter udvide AaB's føring, da han igen fik sparket bolden i målet til 2-0.

Herefter virkede det som om, at AaB-spillerne slappede mere af. Det gav Middelfart mulighed for at komme til flere muligheder, og særligt i kampens sidste kvarter havde 2. divisionsholdet et par gode chancer. Ingen af dem endte dog ud i mål til hjemmeholdet, og kampen i Middelfart endte 2-0 til favoritterne fra Superligaen.

Men på trods af nederlaget var cheftræner i Middelfart Boldklub, Jan Vingaard, stolt af sine spillere efter kampen.

- Der er ingen tvivl om, at spillerne er skuffede. Men omvendt synes jeg også, at drengene præsterede på et højt niveau. Langt hen ad vejen viste spillerne en rigtig fin attitude og fint fodboldspil, og det kan vi bruge videre. De var i hvert fald langt fra at blive udstillet i dag, lød det fra cheftræneren.

Otterup godt med i første halvleg

Også i Otterup var det et mål i hver halvleg, der ledte til fynboernes nederlag. Men på trods af, at der er noget af et spring fra Albaniserien, hvor Otterup til daglig spiller deres kampe, og op til landets bedste række, så lykkedes det for Otterup at holde Randers væk fra målet i størstedelen af første halvleg. Fire minutter før pausen gik den dog ikke længere, og Randers bragte sig foran på et mål af Marvin Pourié.

Efter pausen var det Marcus Mølvadgaard, der kunne gøre det til 2-0 til gæsterne, som også blev kampens resultat.