Sent straffespark sikrer OB sejr i Randers

Hans Henrik Andreasen sikrede OB en sejr i Randers, da han scorede til 2-1 på et sent straffespark.

Et straffespark i overtiden sørgede lørdag for, at et ellers svagt spillende OB-hold fik alle tre point med hjem fra Randers i Superligaen.

Hans Henrik Andreasen scorede på straffesparket, som blev begået af Randers-anfører Søren Pedersen. Det sikrede OB en 2-1-sejr, så holdet ligger lunt til på andenpladsen.

Peter Utaka bragte OB foran tidligt i kampen, mens Kasper Lorentzen udlignede kort før pausen.

Hjemmeholdets cheftræner, Peter Elstrup, måtte indkassere sit første nederlag, efter at han havde hentet fire point i de første to kampe, siden han overtog fra den fyrede Ove Christensen.

Randers var bedst i første halvleg, men det var OB, der kom foran allerede efter ni minutter.

Peter Utaka udnyttede et mindre Randers-koks til at bringe favoritterne i spidsen.

Senere i første halvleg havde Randers FC's Jonas Kamper et godt forsøg, som endte på overliggeren, og seks minutter før pausen faldt den fortjente udligning.

Efter et kikset skudforsøg endte bolden hos Kasper Lorentzen, som med en god tæmning og et ditto skud sendte bolden forbi OB-målmanden Stefan Wessels.

Issah Ahmed var tæt på at bringe Randers foran, men hans veludførte hovedstød endte på stolpen.

I begyndelsen af anden halvleg faldt hjemmeholdets spil lidt i kvalitet, men OB formåede ikke at profitere af det.

Randers fik igen tiltvunget sig initiativet, men uden at kunne sikre den anden ligasejr i træk. I stedet blev holdet snydt til slut.

OB er nummer to i Superligaen med 51 point, syv flere end Brøndby og FC Midtjylland, som mødes søndag i et topopgør.

Randers FC har 32 point på ottendepladsen. Holdet har et hul på to point til nedrykningsstregen, før de øvrige bundrivaler spiller søndag.