Sexgal erkender hjemmekrænkelse

En 47-årig mand, som anklagemyndigheden kræver idømt forvaring for talrige sexovergreb, erkender at have holdt en kvinde fanget i flere timer og krænket hende.

Jo, han brød ind hos en yngre kvinde og jo, han tog tøjet af hende og holdt hende fanget i syv timer. Men det var ikke ham, der voldtog hende.

Sådan lød den delvise tilståelse i formiddag i byretten i Odense fra en 47-årig mand fra Aabenraa, som anklagemyndigheden har krævet idømt forvaring, altså fængsel på ubestemt tid.

Manden er blandt andet tiltalt for indbrud, voldtægt og frihedsberøvelse, da han ifølge politiet tog en 26-årig kvinde som gidsel i hendes eget hjem i Odense og misbrugte hende. Efter syv timer blev manden stoppet, da kvindens familie ankom til villaen. De pårørende var blevet nervøse, fordi de ikke havde hørt fra hende, og overmandede den tiltalte, indtil politiet nåede frem.

Forbrydelsen fandt sted den 22. december 2007 blot 10 måneder efter, at den 47-årige var blevet prøveløsladt fra fængslet for to lignende sexovergreb.

Oversigt

    Oversigt