Sexkrænkede småpiger kræver hver 150.000 i erstatning

To piger på 10 og 11 har været stærkt psykisk påvirket af at blive sexkrænket af manden i den røde bil.

Det bør ikke kun koste den fynske tiltalte sexkrænker CJ tid bag tremmer, at han ifølge anklageskriftet har krænket to piger på 10 og 11 år seksuelt i sin røde bil i efteråret 2012.

Ifølge pigernes bistandsadvokat, Anne-Birgitte Bjerre-Olsen, skal det også koste ham over 300.000 kroner i erstatning til pigerne. Det siger hun i retssagen mod CJ i Retten i Odense torsdag.

- De seksuelle krænkelser, frihedsberøvelse, og at pigernes ydmygelser er blevet filmet, gør, at erstatningen bør være af en betragtelig størrelse, siger bistandsadvokaten.

Den 11-årige pige, som CJ er tiltalt for at have sat ind i sin røde bil den 26. oktober, hvor han forulempede hende og så satte hende af over en time senere, kræver ifølge bistandsadvokaten 153.200 kroner i erstatning.

Anne-Birgitte Bjerre-Olsen forklarer, at den 11-årige pige, som blev samlet op i Øster Skerninge på Fyn, har været kraftigt psykisk påvirket af episoden, hvor hun blev truet til ikke at sige noget til nogen.

- Det har for hendes vedkommende gjort, at hun er blevet meget utryg, fordi hun ikke har holdt det her løfte. Hun har ikke turde være alene hjemme, og i en lang periode måtte hun sove hos sine forældre.

Derudover har hun fået psykologhjælp, som har kostet familien over 3000 kroner.

Den 10-årige pige kræver 150.000 kroner i erstatning for at blive samlet op af CJ umiddelbart foran sit hjem i Refsvindinge på Fyn 14. november, fortæller bistandsadvokaten.

- Hun har spekuleret på, om CJ har holdt øje med hende, og om han ville komme igen, fordi han vidste, hvor hun boede. Hun har været bange for at være alene hjemme og tør ikke tage fastnettelefonen, siger bistandsadvokaten.

Anne-Birgitte Bjerre-Olsen siger, at den 10-årige pige ofte får flash-backs til episoden, hvis noget minder hende om den.

For eksempel tog en dreng fra den 10-årige piges SFO en dag fat i hendes bagagebærer på cyklen for sjov. Da han ikke ville give slip, smed hun cyklen og løb ind i SFO'en, hvor hun brød sammen, fordi hun ikke kunne komme fri.

- Uanset hvilket erstatningsbeløb pigerne får, kan det kun blive et plaster på såret. Et krav om tortgodtgørelse kan aldrig læge de ar, som de her piger har på deres sjæl og vil have for altid, siger bistandsadvokaten.

Oversigt

    Oversigt