Sexkrænker blev stoppet af politiet

Under oplæsning af sexkrænkerens forklaring er det kommet frem, at at politiet havde fat i ham og stoppede ham i den røde bil, men lod ham køre.

Tegn fra Gud

10. juli grundlovsforhør 2:

CJ Havde været nede og se stedet i Øster Skerninge. Han havde tjekket det på Google Maps og efterfølgende været nede og tjekke stedet ud.

CJ overhørte på et tidspunkt en samtale mellem to mennesker i Rosengårdcentret hvor de sagde "nu er det nu", og det opfattede ham som et tegn fra Gud.

Havde overbevist sig selv om, at det var en leg som han og Gud legede sammen. I den periode så og hørte han signaler overalt.

Han kørte afsted og tænkte på en indisk gud, der både står for sjov og kærlighed. Da han ankom til området var der ingen personer. han holdt ved kirken i en halv times tid. Kørte videre og mødte bussen. Opfattede bussen som en, der kunne lægge æg på vejen.

Han tænkte at det var den chance, de snakkede om i Rosengårdcentret.

Pigen havde ikke strips på det første stykke vej. CJ husker ikke hun sagde noget. Gav hende strips og halsedisse på, fordi han selv er genert. Havde hue, halsedisse og handsker på. Tynde arbejdshandsker. Havde taget dem på fordi han var genert. Han ville ikke genkendes, fordi ikke har et godt forhold til piger.

Troede, pigen var med på, at det var en leg. Opfatter alle piger som Gud. Hun græd ikke på noget tidsounkt.

Der stod motiva eller motivation på hendes bæltespænde. Det så han som et tegn på, at det var i orden. I området stod en løve i sten, og det så han som et tegn på at gud ville have ham til at være en rigtig mand.

CJ optog overgrebet med et kamera der lå løst i tasken. Han havde sat det fast i hovedstøttet så det pegede i hans retning.

I hans øjne har han en nedsat hukommelse og forestillingsevne, og Gud har den forestillingsevne, han selv har.

Han opfattede sig selv som én person og alle andre som Gud.

Han så bagefter, at pigen havde kontaktet politiet og det blev han sur over. Han lagde filmene ind på sin computer da han kom hjem og resten af tingene lod han ligge.

Overgrebet i refsvindinge

Han ville gøre det igen, fordi han var sur over at det ikke kunne fungere med potensen. Derfor tog han en dildo med.

Hun spillede ikke rollen godt nok. Ikke overbevist om at hun var en pige. Han synes ikke hun gjorde som man burde gøre i sådanne situationer - det var for nemt.

CJ gav hende halsedisse og strips på med det samme på grund af generthed og strips så hun ikke skulle hive halsedissen ned. Herefter kørte han ned til et øde hus.

Hun sagde, 'jeg vil have min mor' og han svarede 'ikke lige nu'.

Efter overgrebet kørte han hende næsten helt hen til hendes cykel.

Han er i tvivl om de har et liv eller bare forsvinder, når det er færdigt. Han filmede også denne pige. Han optog kun klip, og det var mørkt det meste af tiden.

Politiet havde fat i ham

Han var blevet stoppet af politiet i sin røde bil en gang. Politiet tjekkede hans kørekort og lod ham køre videre.

Han mente, det var ligemeget. Han blev jo ikke taget første gang, så CJ mente det var ligemeget. Han skilte sig af med sin bil. Den havde holdt ude foran hans hus i fem uger uden nogen rettede henvendelse.

Så solgte han den, fordi det ikke kunne lade sig gøre at sove i den som han ellers gerne ville.

Oversigt

    Oversigt