I det fynske folks tjeneste

Sexkrænker på fri fod

Moren til en 13-årig pige i Munkebo forstår ikke, hvorfor en 31-årig mand, der har misbrugt hendes datter seksuelt, stadig er på fri fod.  

02:31

Den 31-årige mand har erkendt overfor politiet at han har misbrugt den 13-årige evnesvage pige. Alligevel er han på fri fod i området.

1 af 2

Den 13-årige evnesvage pige er blevet misbrugt seksuelt gennem flere måneder af den 31-årige narkoman fra Odense. Manden er sigtet efter  straffelovens paragraf  222, der handler om seksuelt misbrug af mindreårige.  Han har erkendt ugerningen men er  altså stadig på fri fod.

- Det forstår jeg intet af. På den måde kan han fortsætte sit misbrug af børn, hvis det er det han vil, siger Jeanette fra Munkebo, der er mor til den 13 årige pige. Moren ønsker ikke sit efternavn frem.

Datter opsøgte den 31-åríge

Hendes 13-årige evnesvage datter besøgte den 31-årige da han boede i Munkebo. Og ifølge Jeanette var der også mange andre unge, der besøgte ham.    
 
- Min datter forstår ikke, hvad hun har været udsat for. Hun har flere gange selv opsøgt ham og jeg har derfor tigget politiet om at gribe ind og fængsle manden, fortæller Jeanette til TV2/Fyn.

Har måttet fjerne datteren

Men henvendelserne til politiet har været forgæves. Derfor har den 34- årige mor til tre i samråd med familiens socialrådgiver nu fået anbragt den 13-årige pige udenfor hjemmet.

- Men det kan jo ikke være rigtigt,  at det er min datter der skal forsvinde istedet for den mand, der har indrømmet at have misbrugt hende, siger Jeanette, vred og frustreret over over politiets optræden.

Ifølge Politichef Carsten Arentoft  Andersen fra Fyns Politi, er betingelserne  for at varetægtsfængsle manden ikke opfyldt. Det er ikke nok at han har tilstået seksuel omgang med mindreårige.
- Hvis han har gjort det ved flere er sagen en anden. Men det har vi ikke bestyrket mistanke om, siger politichefen.