Sexsag: Han skal have den hårdeste straf

For to år siden kom Østre Skerninge og Refsvindinge for alvor på Danmarkskortet. To piger blev seksuelt misbrugt af en mand i en rød bil. På tirsdag begynder retssagen, og i Refsvindinge håber beboerne på den højeste straf.

Den 14. november 2012 blev en 10-årig pige trukket ind i en bil i Refsvindinge, hvor en mand forgreb sig mod hende og filmede overgrebet. Få uger forinden var det gået ud over en 11-årig pige i Øster Skerninge.

Sagen mod den 41-årig mand, der står tiltalt i sagen, begynder i næste uge, og hver gang sagen kommer i medierne bliver beboerne i Refsvindinge mindet om de grove overgreb.

- Det fylder en del hos nogle. Man kan ikke undgå at tænke på det. Det kan man ikke, fortæller Anders Johnsen fra Refsvindinge.

Og straffen skal være hård, hvis manden bliver kendt skyldig.

- Vi går bare og håber på, at han får den hårdeste straf. Det er jo ganske forfærdeligt, at det kan lade sig gøre, fortæller Morten Nielsen, der selv har en datter på samme alder.

- Dengang det skete, der havde vi lige sagt farvel til hende deroppe, da det så skete. Det kunne jo så ligeså godt have været sket for min datter, siger Morten Nielsen.

Anders Johnsen siger:

- Det er jo svært at være objektiv, når man skal udmåle en straf, når det går ud over børn på den her måde - de er jo ødelagt resten af deres liv. Men streng det skal den da være.

Der forventes dom i sagen den 18. november.

Oversigt

    Oversigt