SF'ere støtter Vilhelmsen som formand

SF's nye formandskandidat, Annette Vilhelmsen, får støtte fra både Lisbeth Bech Poulsen og Karina Lorentzen.

To af SF's folketingsmedlemmer melder nu åbent ud, at de støtter Annette Vilhelmsen som ny formand for partiet.

Det er Lisbeth Bech Poulsen og Karina Lorentzen, som har valgt at bakke op om Vilhelmsen, der søndag har bekræftet, at hun er kandidat til formandsposten i SF.

- Jeg støtter Annette, og jeg vil også være at finde på listen over de 100 stillere, hun skal skaffe. Hun kan favne hele partiet, og det har vi brug for, siger retsordfører Karina Lorentzen i en skriftlig udtalelse.

- Anette henter sin viden fra både kommunalpolitik og bestyrelsesarbejde, og på den måde ligner hun Villy, som jo også startede med socialpolitik og i det kommunale.

- Det har før vist sig at fungere godt, siger Lorentzen om den mangeårige kommunalpolitiker fra Kerteminde.

Samme positive toner kommer fra partiets EU-ordfører.

- Jeg er rigtig glad for, at Annette stiller op, siger Lisbeth Bech Poulsen og fremhæver en række af Annette Vilhelmsens gode sider:

- Hun har over 10 års erfaring i kommunalpolitik, har erfaring fra arbejdsmarkedet, er en rigtig dygtig ordfører på sine områder og en dejlig person, siger Lisbeth Bech Poulsen til ekstrabladet.dk og fortsætter:

- Jeg tror, at hun vil kunne favne alle de forskellige holdninger, der er i partiet. Så ja, jeg vil gerne støtte Annette, siger Lisbeth Bech Poulsen til ekstrabladet.dk - dog med det forbehold, at andre kandidater kan nå at melde sig på banen frem til på fredag.

Oversigt

    Oversigt