I det fynske folks tjeneste

Sidste chance for Odense Bulldogs

Lørdag aften spilles den syvende og sidste finalekamp mellem Odense Bulldogs og Herning Blue Fox. Den kamp, der kan gøre Odense til danske mestre for allerførste gang.

Man skulle tro, at direktør for Odense Bulldogs Thomas Andreasen ville være ét stort nervebundt forud for den syvende og sidste finalekamp om danmarksmesterskabet i ishockey.

Men ifølge direktøren selv er der endnu ro på.

- Mine nerver har det fint, siger Thomas Andreasen, der fortæller, at der er forrygende travlt med forberedelserne til kampen og de efterfølgende festligheder, nu hvor første hjemmebanefinale glippede i tirsdags.

Også den anden matchpuck afværgede Herning på hjemmebane, da de torsdag besejrede Odense med 3-0.

Nu skal vinderen findes, og selvom Odense har misset to guldchancer, tager træner Pär Johansson og spillerne det roligt.

Er der ikke ekstra nerver på op til denne kamp?

- Nej, vi træner i dag som til alle andre kampe. Alle ved, at det er den sidste kamp, så det har vi stor fokus på, siger Pär Johansson.

Bulldogs har haft en formidabel sæson, og fejede al modstand af banen i kvartfinalerne mod Esbjerg og semifinalerne mod Aalborg, uden at tabe en eneste kamp.

Odense har som bekendt aldrig vundet mesterskabet, mens Herning kan tage titlen for 16. gang lørdag aften.

Og Herning har da også vist sig at være noget mere hårdføre end Esbjerg og Aalborg.

Efter at have haft ishockeystaven for struben to gange, har Herning med stor fightervilje formået at udligne efter at have været bagud 3-1 i kampe.

Vil vinde den sidste kamp

Men står det til Pär Johansson og hans tropper, bliver det Odense, der tager det afgørende stik hjem lørdag aften.

- Vi har snakket mange gange om, at vil ville vinde den sidste hjemmekamp i denne sæsom. Vi har haft en fantastisk sæson, og nu er den sidste kamp samtidig den mest afgørende, men jeg har stor tiltro til holdet, siger den svenske træner.

Opskriften på sejr hedder mere aggressivitet på isen:

- Vi skal knokle røven ud af bukserne, rent ud sagt, og vi skal selvfølgelig score på de chancer vi får. Og så skal der være lidt mere vildskab foran deres mål, end der har været de sidste par kampe, siger Johansson.

Og mon ikke hjemmepublikummet vil gøre sit til, at Odense Bulldgos får optimale betingelser for den finalevildskab, træneren ønsker?

Syvende og sidste matchpuck smides på isen i Odense klokken 19.45.

Ved du noget? Så send os et tip