Sigtede købte våben på Gul & Gratis

Den 25-årige mand, der er sigtet for dobbeltdrabet i Snøde, har overfor politiet forklaret, at han købte jagtgeværet på Gul & Gratis. Manden blev varetægtsfængslet i fire uger og skal nu mentalundersøges.

Manden, der var iklædt sort trøje, sorte bukser og sorte strømper, ønskede ikke at udtale sig under grundlovsforhøret i Svendborg Ret, og kiggede en stor del af tiden ned i bordet. 

Til politiet har manden i nat erkendt, at han affyrede fire eller fem skud mod de dræbte i Snøde.  I følge anklageren havde begge de dræbte voldsomme skader og flere skudsår.

I følge mandens forklaringer købte han sit våben på Gul & Gratis, og dagen før drabet savede han løbet af geværet. Formålet var at skræmme ekskæresten og hendes nye kæreste. Men han afviser, at han havde til hensigt at dræbe dem. 

Begge de dræbte blev fundet kort fra hjemmet på Snødevej. 

 

Til politiet har manden forklaret, at han gik fra sin ekskæreste for fem år siden, og at deres forhold i starten var godt. Det begyndte dog at gå skævt, da ekskæresten fik sig en ny kæreste. 

Den sigtede har forklaret, at han selv var på vej til politiet for at melde sig, da han blev anholdt ved Svendborgsundbroen sent i aftes. 

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Politiet har tidligere fortalt, at den 25-årige var kommet til adressen på Langeland for at aflevere sin femårige datter, som han havde sammen med sin ekskæreste. Under afleveringen opstod der tumult.

 

Datteren sad i bilen under hele episoden.

Dommeren valgte under grundlovsforhøret at varetægtsfængsle den 25-årige i fire uger og lade ham mentalundersøge. 

Den sigtede ønskede ikke at udtale sig, og hverken han eller forsvareren protesterede ikke over afgørelsen. 

 

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

 

 

 

Oversigt

    Oversigt