I det fynske folks tjeneste

Sikker sejr til Odense

Det blev til en sikker sejr til Odense i tirsdagens semifinale i slutspillet i ishockey. Odense sendte AaB hjem med et nederlag på 1-4, og nu er stillingen 1-1.

-

Det blev til sikre sejre til Odense og Herning i tirsdagens semifinaler i slutspillet i ishockey. Odense sendte AaB hjem med et nederlag på 1-4, mens Herning vandt med 4-1 i Frederikshavn.

Det var nummer to i rækken af semifinaler og herefter er stillingen mellem Odense og AaB 1-1, mens Herning fører 2-0 over Frederikshavn. Der spilles bedst af syv kampe.

I Odense var det hjemmeholdet, der fik den bedste start og bragte sig i front ved Harri Sillgren og Mads True, som scorede til 1-0 og 2-0 lige efter hinanden i kampens 10. minut.

I anden periode havde AaB chancerne til at komme tilbage i kampen, men trods en ensidig forestilling med kurs mod Odenses mål, så lykkedes det ikke at få scoret.

I starten af tredje periode blev AaB sat endegyldigt på plads, da Kristian Lodberg gjorde det til 3-0. Otte minutter før tid fik AaB dog et sidst håb, da Christian Lie Nielsen reducerede til 1-3, men nordjyderne formåede aldrig at true Odenses føring, inden Mads True med sin anden scoring slog sejren fast.

I Frederikshavn blev tingene afgjort i anden periode, hvor Herning efter en 1-0-føring i første periode fik scoret tre gange til en 4-0-føring, inden hjemmeholdet fik pyntet på resultatet i begyndelsen af tredje periode. /ritzau/

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.