Sikker sejr til Odense

Det blev til en sikker sejr til Odense i tirsdagens semifinale i slutspillet i ishockey. Odense sendte AaB hjem med et nederlag på 1-4, og nu er stillingen 1-1.

-

Det blev til sikre sejre til Odense og Herning i tirsdagens semifinaler i slutspillet i ishockey. Odense sendte AaB hjem med et nederlag på 1-4, mens Herning vandt med 4-1 i Frederikshavn.

Det var nummer to i rækken af semifinaler og herefter er stillingen mellem Odense og AaB 1-1, mens Herning fører 2-0 over Frederikshavn. Der spilles bedst af syv kampe.

I Odense var det hjemmeholdet, der fik den bedste start og bragte sig i front ved Harri Sillgren og Mads True, som scorede til 1-0 og 2-0 lige efter hinanden i kampens 10. minut.

I anden periode havde AaB chancerne til at komme tilbage i kampen, men trods en ensidig forestilling med kurs mod Odenses mål, så lykkedes det ikke at få scoret.

I starten af tredje periode blev AaB sat endegyldigt på plads, da Kristian Lodberg gjorde det til 3-0. Otte minutter før tid fik AaB dog et sidst håb, da Christian Lie Nielsen reducerede til 1-3, men nordjyderne formåede aldrig at true Odenses føring, inden Mads True med sin anden scoring slog sejren fast.

I Frederikshavn blev tingene afgjort i anden periode, hvor Herning efter en 1-0-føring i første periode fik scoret tre gange til en 4-0-føring, inden hjemmeholdet fik pyntet på resultatet i begyndelsen af tredje periode. /ritzau/