Sikkerheden tjekkes i udsat filial

Danske Bank vil snarest sende sikkerhedseksperter til afdelingen på Middelfartvej i Odense for at gennemgå sikkerheden. Torsdag blev afdelingen udsat for fjerde røveri på få måneder. Politiet har udsendt billeder af røveren.

-

Danske Bank vil snarest sende sikkerhedseksperter til afdelingen på Middelfartvej i Odense for at gennemgå sikkerheden. Torsdag blev afdelingen udsat for fjerde røveri på få måneder.


Den ca. 20-årige mand kom ind i banken i Bolbro kl. 16.25. Han stillede sig roligt op i en kø og ventede på at det skulle blive hans tur. Imens han stod i kø tog han sig tid til at gå hen til skranken og smage på det chokalade afdelingen i anledning af julen havde sat frem til kunderne.


Pludselig gik han dog over til en anden skranke, hev en pistol frem og stak den helt op under næsen på én af de ansatte.


Ingen rød farve
\"Det er et røveri, jeg skal have penge uden rød farve\", sagde røveren. Ved første kasse fik han udleveret en stak pengesedler, hvorefter han fortsatte til næste kasse, hvor han også fik udleveret en stak penge.


Derefter flygtede den delvist umaskerede mand i retning mod Stadionvej og Hauges Plads, hvor vidner mistede manden af syne.


For en uge siden var filialen udsat for det seneste røveri, og i august var banken udsat for to identiske røverier inden for få dage.


Ikke et Fort Knox
De mange røverier får nu sikkerhedsafdelingen i Danske Bank til at kigge nærmere på adgangsvejene til afdelingen i Bolbro.


\"Vi vil sende folk til Odense for at gennemgå sikkerheden. Det er en kæmpe belastning for vores medarbejdere med de gentagne røverier, og det vil vi forsøge at finde en løsning på. Men vi vil ikke omdanne afdelingen til et Fort Knox\" , siger kontorchef Ole Lavendt fra Danske Bank.


Røverier uopklaret
Ingen af røverierne er opklaret, og politiet vil ikke udelukke, at samme person står bag flere af røverierne.


Røveren fra torsdag beskrives som ca. 20 år, slank og  med dunet overskæg. Han var iført en mørk grønlænderjakke. Politiet håber, at nogen kan genkende røveren ud fra fotografierne der blev taget af bankens overvågningskamera.


Oplysninger til politiet i Odense på telefon 66 14 14 48.

Oversigt

    Oversigt