Skade hjælper Viktor Axelsen i Super Series-finale

Modstanderen, Tommy Sugiarto, måtte opgive med en rygskade i andet sæt af semifinalen i India Open.

Badmintontalentet Viktor Axelsen er klar til finalen i Super Series-turneringen Yonex Sunrise India Open i New Delhi, efter at hans semifinalemodstander, Tommy Sugiarto, måtte opgive at spille videre i andet sæt.

Sugiarto havde ellers vundet et tæt første sæt, men var klart bagud i andet, da han sagde tak for kampen med noget, der kunne ligne en skade i ryggen.

Dermed er danskeren klar til slutkampen søndag, hvor modstanderen bliver enten Xue Song fra Kina eller den andenseedede inder Kidambi Srikanth.

Axelsen fik en ualmindelig sløj start på kampen og var bagud 0-8 i første sæt, inden han begyndte at få styr på spillet.

Så kom han til gengæld også stærkt tilbage og vandt seks bolde i træk, og snart havde han overhalet Sugiarto og taget en 11-10-føring.

Det lignede en sikker sætsejr til Axelsen, da han bragte sig på 20-16, men indoneseren fightede flot og afværgede fire sætbolde, inden han vandt et hæsblæsende første sæt med 24-22.

Axelsen fik dog hurtigt rystet skuffelsen af sig og kom flot i gang med andet sæt. Danskeren førte stort set hele vejen igennem, inden Tommy Sugiarto altså opgav at fuldføre ved stillingen 17-11 til Axelsen.

Oversigt

    Oversigt