I det fynske folks tjeneste

Skadet Nicki Pedersen melder afbud til dansk grandprix

Nicki Pedersen

Lægerne har spottet et nyt brud i nakken på Nicki Pedersen, der går glip af årets danske grandprix i Horsens.

Speedwaykører Nicki Pedersen havde fredag skidt nyt til sine fans. Den erfarne kører er ude med en skade, og han bliver heller ikke klar til at køre 24. juni, når årets eneste grandprix på dansk grund køres i Horsens.

- Lægerne mener at kunne se, at der er et nyt brud i 7. nakkehvirvel. Det betyder også, at facetleddet mellem 6. og 7. nakkehvirvel er i risiko for at skride og kan derfor beskadige nerverne i dette område, lyder status på skaden på Nicki Pedersens hjemmeside. 

Læs også Efter slemt styrt: Nicki Pedersen satser på hurtigt comeback

Den tidligere verdensmester styrtede voldsomt i slutningen af maj i en ligamatch mellem Holsted Tigers og Esbjerg Viking.

Siden har han ikke været i aktion, og det har ikke været muligt at få stillet en helt klar diagnose. Det er det stadig ikke. Der skal gå minimum fem uger mellem skanningerne, forklares det på Nicki Pedersens hjemmeside, og derfor kan den tredobbelte verdensmester først få en ny skanning i begyndelsen af juli.

- Nu skal Nicki lige sunde sig over lægernes udmelding, især fordi hans sult efter at køre igen selvfølgelig bliver større dag for dag.

- Vi vil i starten af juli informere mere om skadens omfang og knytter os til håbet om et snarligt gensyn rundt omkring på banerne.

- Nicki har valgt at følge lægernes og specialisternes råd, selv om der selvfølgelig er en usikkerhed om diagnosen på Nickis skade, lyder det i fredagens meddelelse.

Trods Nicki Pedersens afbud er der flere danske kørere med i Horsens, og der er også danske reserver til løbet.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.