Skatehal bliver til Street house

Odense Skatehal har problemer med både økonomien og med at tiltrække brugere. Derfor skal stedet nu have nyt navn, omorganiseres, udvides og have flere penge.

Siden 2004 har byens skatere haft et fristed i Odense Skatehal på Grønløkkevej. Men efter fire år er foreningen bag ikke længere i stand til at betale sine regninger - blandt andet fordi skaterne ikke bruger stedet i samme omfang som tidligere år.

Fritidsafdelingen i Odense Kommune vurderer dog at det er vigtigt at fastholde tilbuddet til de 13-20 årige, da tilbuddet henvender sig til unge der ikke har stor lyst til at organisere sig i andre foreninger.

I samarbejde med Korsløkke Ungdomsskole skal stedet nu laves om.
Det nye navn bliver Odense Street House og fremover skal hallerne ikke bare tilbyde ramper til skaterne, men også andre aktiviter der passer til "gade-kulturen". Blandt foreslagene er faciliteter til streetfodbold, parkour, bmx?ere og rulleskøjteløbere.

Udvidelsen af aktivitetstilbuddene betyder at Odense Kommune vil forhøje bevillingen til Street House fra 385.000 kroner til 403.000 kroner årligt.

Børn- og Ungeudvalget i Odense Kommune behandler tirsdag sagen om etablering af Odense Street House.

Læs mere om Odense Skatehal

Oversigt

    Oversigt