Skeløjet pungrotte får Hollywood-karriere

Den skeløjede pungrotte Heidi, der er kommet fra Odense til Leipzig Zoo, får fremtrædende rolle i Oscar-show.

Heidi er skeløjet og overvægtig, og det er måske ikke lige noget, der baner vejen for en karriere blandt de rige og smukke i Hollywood.

Men det er anderledes, hvis man er et dyr. Den fede pungrotte Heidi med de skelende øjne dukker op på de amerikanske tv-skærme hos selskabet ABC, når den årlige Oscar-uddeling finder sted sidst på måneden, rapporterer BBC.

Heidi er i forvejen populær. Pungrotten, der tidligere har boet i Odense Zoo, bor nu i Leipzig Zoo i Tyskland, og her er den en af den zoologiske haves stjerner. Den har ifølge BBC 300.000 venner på Facebook.

Det har ABC opdaget. Talsmænd for den zoologiske have i Leipzig siger, at Heidi skal være med i tv-selskabets Jimmy Kimmel Show på Oscar-aftenen.

Ukendt hvad Heidi skal

Der er ikke mange detaljer om, hvad Heidi skal bruges til, men BBC mener at vide, at hun på en eller anden måde skal forsøge at forudsige, hvem der vinder de eftertragtede filmpriser.

Heidi skal ikke til USA på Oscar-aftenen. Et ABC-hold drager til Leipzig for at lave optagelserne på forhånd.

Producerne håber så, at hun kan efterligne et andet feteret dyr, nemlig blæksprutten Paul, som på forunderlig vis forudså resultatet af alle det tyske fodboldlandsholds syv kampe ved sommerens VM i Sydkorea.

Og selvfølgelig forudså Paul også Spaniens sejr over Holland i finalen.
Paul døde i oktober 2010.

/ritzau/

Oversigt

    Oversigt