Skinnefejl forsinker tog

Fejl på togskinner betyder forsinkelser og aflysninger i store dele af landet.

Mange af DSB's passagerer har fået en hård start på ugen.

Både på Sjælland og i Jylland er selskabet mandag morgen og formiddag ramt af fejl på togskinner, hvilket medfører massive aflysninger og forsinkelser.

På Sjælland har en fejl på en skinne mellem Høje-Taastrup og Glostrup betydet, at mange tog mandag morgen og formiddag er forsinket, ligesom visse afgange helt er aflyst.

- Fejlen er nu repareret, og vi begynder at køre efter den normale køreplan efter klokken 12, oplyser DSB kort efter klokken 11.

- Dog kan enkelte tog blive aflyst eller forsinket, indtil vi har fået vores materiel og personale på plads igen, lyder det fra selskabet.

I Jylland er der ligeledes et skinnebrud, i dette tilfælde et sted mellem Vejen og Holsted.

Det betyder, at regionaltogene, som normalt kører mellem Aarhus og Esbjerg, er aflyst mellem Fredericia og Esbjerg. Det gælder i begge retninger.

Intercitytogene til og fra Esbjerg standser af den grund ekstra på stationerne mellem Middelfart og Esbjerg.

Togene, som kører mellem Fredericia og Esbjerg, kan blive op til 20 minutter forsinket.

Intercitytogene til og fra Esbjerg kan blive op 30 minutter forsinket, da toget skal standse ekstra på de mindre stationer.

- Banedanmark arbejder på at rette fejlen. Vi forventer forsinkelser og aflysninger frem til omkring klokken 12, lyder det fra DSB om fejlen i Jylland.

Følg togudviklingen her

Oversigt

    Oversigt