I det fynske folks tjeneste

Skoleelev fra Herning strandede i Assens

Assens Politi måtte torsdag aften hjælpe en 18-årig skoleelev. Drengen skulle have været i skole i Herning, men havnede i stedet i Assens. Politiet betegner sagen som et mysterium.

Drengen, der går i skole i Herning, ringede klokken 21.30 til sine forældre i Herning og fortalte at nu stod han på Marinaen i Assens. Forældrene havde ikke set eller hørt fra ham siden han forlod hjemmet om morgenen for at gå i skole. Drengen havde overhovedet ingen forklaring på hvordan han var havnet i Assens.

På sig havde drengen sin skoletaske og en bærbar computer. Han havde ingen penge, men det havde han heller, da han gik i skole om morgenen.

Assens Politi hentede drengen ved Søsportscentret og lod ham vente på stationen til forældrene afhentede ham.

Velfungerende

- Det er en helt almindelig velfungerende dreng. Han bruger ikke medicin, men har tilsyneladende haft et black-out, for han husker intet om hvad der er sket hele torsdagen, og ved ikke hvordan og hvorfor han er endt i Assens, fortæller vagthavende ved Assens Politi.

Politiet opfordrede forældrene til at få drengen undersøgt på en skadestue eller hos en læge, så årsagen til det daglange black-out kan blive undersøgt.

- Vi har overhovedet ingen forklaring på hvad der er sket. Drengen virkede fornuftig og veltalende, så det er lidt af et mysterium, siger vagthavende.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.