I det fynske folks tjeneste

Skoler bekriger hinanden

01:38
01:50
02:14

100 forældre var søndag morgen samlet på Dalum Skolen for at protestere over Skt. Klemmens Skolen.

1 af 4

100 vrede forældre var søndag morgen samlet til protestmøde på Dalumskolen i Odense. Forældrene er stærkt fortørnede over, at Skt. Klemmensskolen forsøger at overleve ved at underminere andre skoler.

Forældrene samlede søndag morgen underskrifter ind vendt mod det høringssvar som Skt. Klemmensskolen har udarbejdet.

Skt. Klemmensskolen har foreslået, at skolen overlever ved at inddrage områder som i dag hører under Dalum Skolen og Rasmus Rask skolen.

- Jeg har stor forståelse for at forældre kæmper for deres skole. Men jeg har overhovedet ingen forståelse for at man gør det ved at gå på rov og underminere andre skolers grundlag, siger skolebestyrelsesformanden fra Dalum Skole, Annette Riddersholm Kristensen.

I følge skolebestyrelsesformanden har familierne i de berørte områder ingen interesse i at blive lagt ind under Skt. Klemmensskolen og forslaget har vakt vrede blandt forældrene.

Forstår frustration

På Skt. Klemmensskolen kan man godt forstå at naboskolerne er vrede over forslaget.

- Vi har været lukningstruede i nogle måneder, og det har været nemt for os at pege på et forslag, der redder vores eget skind. Det har vi gjort, og man har før flyttet rundt på skoledistrikterne. Men jeg må påpege, at det kun drejer sig om 41 elever, der skal flyttes over til os, siger skolebstyrelsesmedlem Lise Toftøj fra Skt. Klemmensskolen.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.