Skud affyret i Vollsmose

Der blev torsdag aften affyret mindst seks skud mod to biler i Fyrreparken i Vollsmose. Ingen personer er formentlig ramt. Politiet arbejder på at få et overblik over sagen, der indtil videre betragtes som et drabsforsøg.

- Det drejer sig sandsynligvis om et opgør mellem to grupperinger, en arabisk og en somalisk, og det er biler tilhørende den arabiske, der er blevet skudt mod, fortæller Jack Liedecke, vicepolitikommisær ved Fyns Politi.

Politiet arbejder i øjeblikket på at få overblik over skyderiet, der fandt sted i Fyrreparken i Vollsmose i Odense torsdag aften. Der er ikke fundet blodspor på stedet, og om der har siddet personer i bilerne, ved man endnu ikke noget om.

- Indtil vi har beviser for, at der ikke har siddet nogen i bilerne, betragter vi det her som et drabsforsøg, siger Jack Liedecke til TV2/FYN.

- Men de personer, vi har kontakt til, er ikke særligt meddelsomme, heller ikke de forurettede, så vi arbejder på højtryk på at komme det hele nærmere - også via vidner fra stedet, siger vicepolitikommisæren.

Politiet har den seneste tid oplevet en række konflikter rundt omkring i byen mellem arabiske og somaliske grupperinger.

Der er fundet seks 9 mm. patronhylstre på stedet, og den ene af bilerne er nu sendt til undersøgelse på politiets tekniske afdeling.

Der er ingen anholdte i sagen, men poltiet forsøger ved hjælp af vidner på stedet og bilernes ejere at komme nærmere gerningsmændene og motivet.

Oversigt

    Oversigt