Skudoffer skal afhøres

Politiet skal nu afhøre den fynske købmand, der blev skudt ned i sin butik. Indtil videre er der ikke tegn på, at manden skulle have fjender, oplyser politiet.

Fyns Politi håber, at der kan komme mere lys over motivet til et skyderi i Odense, når offeret bliver afhørt i løbet af torsdag formiddag.

Den 26-årig mand blev onsdag eftermiddag skudt ned i en købmandsbutik i havekolonien Roerskov. Ifølge efterforskningsleder Jack Liedecke blev manden ramt i maven og den ene arm af to eller tre skud med et jagtgevær, men hans tilstand er nu så stabil, at man kan afhøre ham.

Vidner har indtil videre ikke kunne hjælpe politiet med ret mange detaljer i sagen. Men tilsyneladende stak de to gerningsmænd af i en cremefarvet Opel stationcar, der kort efter blev fundet brændende på Sanderumvej i Odense. Derfra flygtede de tilsyneladende i en "lys personbil" i ukendt retning.

De foreløbige afhøringer i den 26-åriges omgangskreds har ikke givet politiet grund til at tro, at manden har fjender, der stræber ham efter livet.

Oversigt

    Oversigt