Skuffede musikbrugere gik hårdt til rådmanden

Odense Musikbibliotek skal til september flyttes til banegårdscenteret. Men det er ikke alle lånere, der er glade for den beslutning. Tirsdag aften fik de mulighed for at gå hårdt til kulturrådmand Steen Møller.

Studenterhuset fik bygningerne under budgetforhandlingerne i september. Derfor var brugerne og personalet noget overraskede, da der en morgen pludselig stod nogle unge, som gerne ville se på deres kommende studenter hus.

- Jeg synes, det var rigtig ærgerligt, at de ansatte og brugerne her på Musikbiblioteket skulle opdage det ved at der kom et TV-hold og skulle lave billeder sammen med nogen, der skulle bruge huset, og ikke engang skulle bruge det med det samme, undskylder Odenses kulturrådmand, Steen Møller.

Nogle af brugerne har indsamlet over 2000 underskrifter imod planerne og Bente Haubert Hansen har startet en facebookside imod - alt sammen for at få ændret planerne. Men i aften slukkede Steen Møller det sidste lys hos modstanderne.

- Jeg tror ikke på det. Jeg har den opfattelse nu, at beslutningen om at studenterhuset skulle rykke ind her var taget, inden man havde overvejet, hvad der skulle ske med Musikbiblioteket, mener Bente Haubert Hansen.

Planerne er lavet med henblik på i fremtiden at bygge et nyt stort centralbiblotek hvor der også skal være plads til Musikbiblioteket - rådmanden lover også, at der i fremtiden vil være lige så mange penge, som i dag.

Oversigt

    Oversigt