Skuffende dansk speedwayaften i Polen

Hverken Nicki Pedersen eller Kenneth Bjerre nåede blandt de bedste i lørdagens speedway grand prix i Torun.

En skuffende dansk speedwaysæson fortsatte lørdag aften ved grand prixet i polske Torun.

Nicki Pedersen og Kenneth Bjerre formåede begge kun at samle seks point i aftenens fem indledende heat. Dermed måtte de kigge på, mens konkurrenterne afgjorde semifinalerne og finalen.

Det betyder for Pedersens vedkommende, at afstanden til en plads i top-8 i den samlede stilling fortsat er syv point, og med kun tre grand prixer tilbage i denne sæson begynder det at snerpe til for den trefoldige verdensmester.

Døjer med skade

Nicki Pedersen stillede småskadet op til løbet i Polen, efter at han i mandags blev kørt af banen og pådrog sig en ledbåndsskade i knæet, og det har muligvis handicappet fynboen, som dog hentede en enkelt heatsejr undervejs.

Bjerre havde det lige så svært på en småglat bane, men bevarer dog sin ottendeplads i den samlede VM-stilling.

Bortset fra, at det med danske øjne var en lidt trist aften, så blev der kørt masser af god speedway på det nye og flotte stadion i Torun.

Ellers flot kørsel

U/21-verdensmesteren Darcy Ward var aftenens største oplevelse. I sit første grand prix-stævne nogensinde satte den unge australier blandt andet den regerende verdensmester Tomasz Gollob og den førende i VM-stillingen, Greg Hancock, på plads i indledende runde.

Ward vandt også sin semifinale, men i finalen måtte han se sig overgået af svenske Andreas Jonsson, der vandt foran polakken Jaroslaw Hampel.

Næste grand prix køres om 14 dage i Vojens.

Oversigt

    Oversigt