Slagsmål, glaskast og larmende mænd: Flere er anholdt

Adskillige natteravne havde svært ved at holde sig inden for lovens rammer, og politiet måtte rykke ud flere gange i nat.

Flere steder måtte Fyns Politi i nat rykke ud til uroligheder på øens værtshuse. Først var den gal på Karl Marius i Otterup. Her var det en 24-årig lokal mand, der pludselig var utilfreds med forholdene.

- Han slår en rude i stykker. Han blev bortvist fra stedet og er nu sigtet for hærværk, fortæller vagtchef ved Fyns Politi Steen Nyland.

klokken 4.55 var den gal på Mageløs i Odense.

- Der var en gruppe mænd, der opførte sig støjende, og de bliver bedt om at dæmpe sig. Det er der så en af dem, der ikke kan finde ud af, siger Steen Nyland.

Den urolige mand blev anholdt, sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Efter en times tids afkøling på politigården, blev han sluppet fri igen.

Sidst på natten var der ballade uden for diskoteket Den Blå Gård i Frederiksgade i Svendborg, hvor en gruppe var kommet i et større slagsmål med hinanden.

Fem blev anholdt, og der tale om overtrædelse af både ordens- og restaurationsbekendtgørelsen samt hærværk. En af de anholdte havde kastet med et glas inde på selv diskoteket.   

Oversigt

    Oversigt